2 sidor kvar? (eller sånt här räknetjafs kan man också ägna sig åt istället för att göra nåt annat)

Okej. Enligt beslutet i våras, att jag skulle skriva de 200 sidor som fattades på max 100 dagar, så har jag skrivit 198. Det betyder att jag har två sidor kvar. WHAT? Det stämmer ju inte. Handlingen är inte klar än.

Så jag tittar i excelarket. Jag har har skrivit drygt 111,000 ord. Om den nya boken ska bli lika lång som den första (vilket den absolut inte behöver, men ni vet, bara för att) så har jag 4,000 ord kvar. Pust. Det motsvarar ungefär 16 sidor.

Och enligt den idé jag hade om att delen när Mannen kommit in i bilden skulle uppta 150 sidor, så har jag … också 16 sidor kvar!

16 sidor alltså.
Det var som fan.

Nervös liten kram på er

2 reaktion på “2 sidor kvar? (eller sånt här räknetjafs kan man också ägna sig åt istället för att göra nåt annat)

  1. Hallå!
    Nej, jag skrev ett synopsis från början och då hade jag mest en känsla för hur många % av helheten en del skulle vara. Sedan när började få hum om hur många sidor det skulle bli så kunde jag ju omvandla det till sidor. Fast egentligen är inte det så viktigt. Ett sätt att försöka skapa en känsla av kontroll där den inte finns:)
    Ha det gott!

Kommentarer inaktiverade.