Intervju i Gazet

Emma som var här och åt bearnaisesås har skrivit en intervju i Gazet! Den handlar om att skriva och bo i Tanzania, och ni kan hitta den här. Annars är Tanzania så varmt att vi håller på att gå åt, alla längtar efter regn och efterföljande svalka. Dessutom är det uppbrytningstider; många expats gör sig redo att flytta till nästa postering och nästa land, medan alla vi som blir kvar känner oss förvirrade och funderar på vilka våra nya kompisar ska bli… Som tur var är det inte många av mina kompisar som försvinner. I alla fall inte just nu. Pust.

3 reaktion på “Intervju i Gazet

 1. Marika, vilken bra bok! Jag har länge funderat över exitentiella frågor; vad är meningen med livet och hur blir jag lycklig. Samtidigt är(var??) min absolut största dröm att få göra karriär på McKinsey. Att vara Bäst. Insupa studiekamraternas avund. Bli sedd. Du sätter ord på ett dilemma jag och många studiekamrater står inför; vad är värt att offra.

  Stort tack, ser framemot uppföljaren! 🙂 och bäst lyckönskningar!

 2. Tack snälla F,
  dina ord värmer! Hoppas du kommer på det:) Ibland måste man bara pröva sig fram och se vad som funkar. Det är när man tappar bort sig på vägen som det blir jobbigt…
  Lycka till!
  Marika

 3. Tack snälla F!
  Ja inte är de lätta, valen… Var sak har sin tid kanske? Fast tappa inte perspektiven, går man över en viss gräns är det svårt att gå tillbaka!
  Lycka till
  Marika

Kommentarer inaktiverade.