Jeez, är det bokmässa? Nu?

OMG. Hur gick det här till? Mitten av september och snart bokmässa?!

bokmässa

Shit. Jag som knappt har tänkt på böcker, särskilt inte mina, sedan i början på sommaren. Visst har jag sprungit på releaser så ofta jag kunnat, men det har mest handlat om att fira mina kollegors OERHÖRDA bedrifter. För det är en bedrift att skriva en bok. Tycker i alla fall jag:)

Så döm om min förvåning. Bokmässa! Om knappa två veckor! Och innan dess ska jag prata på en banks kvinnoförening om böcker, skrivande och meningen med livet. Antar jag. Det är ju det jag brukar prata om. Om jag nu minns rätt, det har ju gått flera MÅNADER (läs hela sommaren) sedan jag pratade sist. Sedan dess har jag haft semester, blivit partner på arkitektbyrån och satt barn i nya skolor. Och varit med om ett jäkla skitval.

Det tar ju också sin lilla tid.

Nåja. Jag får damma av den hörnan i huvet som arkiverat prata-inför-publik-minnena. Det ska bli kul.

Och visst ses vi väl på bokmässan? Jag är där torsdag – lördag och på fredagen pratar jag på Massolits monterscen 11.00-11.30 och därefter i Länsbiblioteket Dalarnas monter (E03:10) 13.00-13.30.

Puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *