Läsarbrev…

… är ju det vackraste som finns. Lite skrytigt, kanske, men hur ska man låta bli att dela med sig av sånt här?

”Jag var på 4Goods föreläsning i Malmö den 6:e maj och köpte båda dina böcker Supernova och Projekt längtan. Du milde tid, vilka underbara böcker. Jag längtade till bussresan t.o.r till mitt jobb då jag läser, jag längtade till kvällen då jag skulle läsa igen. Härligt skrivna med en naturlig inlevelse. Jag ömsom fnittrade, skrattade, funderade och blev inspirerad. Wow vilken stark kvinna du är. Jag hoppas innerligt att det kommer en tredje bok om Lisa. Numera följer jag både via Facebook och Instagram.”

Stort tack, Monica Borggren! Du gjorde min dag. Nästa gång får du komma fram och hälsa:)

shutterstock_83563981

Nästa läsarbrev kom från Finland. Kolla in det här:

”Hej! Började läsa din bok igår kväll och har nu imorse läst ut den. Du skriver så underbart så det berör själen:) Har läst många böcker o känner igen kvalitet, ville bara berätta det. Var stolt och glad för din förmågan, du välsignar många med ditt skrivande. Tack.”

Tack själv, du underbara människa!

2 reaktion på “Läsarbrev…

 1. Hej,

  har precis läst ut ”Projekt längtan”, har sedan tidigare läst ”Supernova”. Allt jag att säga är WOW. Har aldrig tidigare skrivit till en författare men nu är det dags, tack för böckerna. De är verkligen bra! Och jag stämmer bara in med tidigare talare när jag säger att jag hoppas, hoppas, hoppas på en trea!

  Vänligen
  Siri

  • Oj, vad fint skrivet! Tack snälla du, för värmande ord. Just nu har jag lite ont om tid för att skriva men hoppas jag kan göra det igen:)
   Stort tack för att du skrev,
   /Marika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *