4 reaktion på “Nytt år, ny bok, ny sida!

 1. Hej Marika
  Jag vet inte om du minns mig, men vi jobbade ihop med World Class Price Management på Ericsson för ungefär en miljard år sen. Jag blir så oerhört glad över att du landat i något som får dig att både må bra, ger dig utmaningar och tillfredsställelse och även ger något till andra.
  Mina barn är rätt stora nu (dom var små när vi jobbade ihop), och nu när Supernova kommer i ny utgåva ska jag köpa ett ex till min 19-åriga dotter, som en påminnelse och uppmaning att inte vara den där duktiga flickan, utan att framförallt tänka på sig själv och må bra – chilla lite, som den 17-årige sonen säger.
  Ha det fortsatt kanon,
  Karin

  • Men Karin! Åh vad jag har letat efter dig! På Facebook och LinkedIn och du vet. Klart jag minns dig, vi hade ju så himla kul tillsammans, har tänkt på dig ofta!! Kul att du hör av dig, nu fick jag ju din mejladress också:)

   Tänk att dina barn hunnit bli så stora! Otroligt. Har också två nu, de är säkert i samma ålder som dina var då det begav sig (4 och 6.5).

   Kram på dig Karin, vi får höras och ta en lunch tycker jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *