… och jag gillar Pocketshop!

Personalen på Pocketshop gillar Supernova…

Och så här fint skriver de:

Tack Nathalie och tack kompis-Calle som fotat fina bilder och skickat ner till mig i varmaste Afrika. För nu sjutton är det varmt. Svetten rinner bara jag sätter foten utanför dörren och hamnar jag mot förmodan i solen mer än en sekund får jag omedelbart lust att springa till närmsta pool och hoppa i med kläder och allt.

Lite skillnad mot Dalarnas minus tjugo som vi vande oss vid när vi var hemma…

Hej så länge!

2 reaktion på “… och jag gillar Pocketshop!

  1. Ja! Det var JUST den här lilla skylten som fick mig att köpa din bok i onsdags och sluka den halva natten! För din bok är ju så braaa. Urbra! Och jag som tänker mycket på hur jag vill förhålla mig till mitt jobb och mitt liv fick nya tankar, insikter, spår i skallen. Tack för det. TACK! /Helena

Kommentarer inaktiverade.